Verhuur van klassieke Gazelle fietsen

Wij verhuren klassieke Gazelle fietsen. Deze fietsen zijn uitgerust met stangen remmen, drie versnellingen en comfortabele zadels. Hiermee kunt u genieten van de Veluwe en het Gelders landschap.

 

BELEEF HET FIETSGEVOEL VAN DE JAREN 70/80.

Na de oorlog waren er eigenlijk maar 2 soorten fietsen, namelijk de sport/racefiets en de stads/tourfiets. De stads- en tourfietsen hadden terugtrapremmen en geen versnellingen. De luxere fietsen hadden 3 versnellingen en trommelremmen.

In die jaren was de Gazelle met Sturmey Archer 3 versnellingsnaaf de Rolls Royce onder de fietsen. Net als een Rolls Royce rijdt ook zo’n op leeftijd gekomen Gazelle fiets nog steeds heerlijk.

De fietsen van Fietsverhuur Apeldoorn zijn dan ook van top tot teen nagekeken, voorzien van nieuwe banden en een zadel van deze tijd met een knipoog naar het verleden.

De fietsen zijn niet zo gerestaureerd alsof ze nieuw uit de winkel komen maar gewoon zoals een fiets er uitziet van die leeftijd “Patina” maar degelijk en technisch verzorgd zodat u onbezorgd kunt genieten van fietsen rondom Apeldoorn en de Veluwe.

Fietsverhuur Apeldoorn is onderdeel van Tandemverhuur Apeldoorn. Wij zijn 7 dagen per week geopend om tandems en fietsen te verhuren maar uitsluitend op afspraak basis!!

Geert

Fietsplezier begint hier